Campanya

Presentació 10 primers de la llista

Acompanyats de la Marta Vilalta, portaveu nacional d'ERC i Joan Margall número 2 a la llista al Congrés. Divendres 12 d'abril va tenir llo a la plaça dels arbres, acompanyats de la Marta Vilalta, portaveu nacional d'ERC i Joan Margall número 2 a la llista al Congrés, la presentació dels 10 primers membres de la llista per a les properes eleccions municipals.

En aquest acte es va destacar la importància de les eleccions del 28 d'abril amb les intervencions de la Marta Vilalta i en Joan Margall. Marta Vilalta: "no renunciem mai a les urnes, a més repressió més democràcia".  Joan Margall va compartir amb els assistents la deixadesa del govern español envers al territori posant d'exemple la interpelació feta al ministre en relació al Port de Palamós i la necessitat que sigui un port Schenguen. Acabada la sessió el ministre li va contestar  "no sé qué me ha preguntado, ni que he respondido" 

Lluís Puig, va insistir en què Esquerra Republicana de Catalunya Palamós i Sant Joan ha treballat una candidatura oberta, amb la voluntat de ser representativa del municipi i amb expectatives de creixement als propers comicis i que amb el coixí de feina feta, equip i programa volem tornar a governar. 

Els 10 membres de la llista van intervenir en la presentació presentant algunes idees de programa, així com, repassant feina feta des del govern.