Candidats/tes

19. Pere Minobas Suquet

19. Pere Minobas Suquet
19. Pere Minobas Suquet

En Pere és enginyer tècnic en informàtica de gestió i llicenciat en documentació, i actualment és tècnic informàtic a l’Hospital de Palamós. Viu tecnològicament i creu fermament que la tecnologia és la manera de viure del futur.

"M’agrada conèixer les noves tecnologies i ajudar a utilitzar-les correctament a la gent. És molt important que entre tots aprenguem a fer-les servir millor i, poc a poc, deixar d’utilitzar el paper. Abans escrivíem sobre pedres, després sobre pergamins, i vam passar a escriure en uns estris anomenats llibretes de paper i no va passar res.

Podem utilitzar els diferents aparells com potser mòbils, tauletes o ordinadors no només per jugar, sinó per a interactuar, llegir, comunicar-se, desplaçar-se, aprendre,... Podem trobar infinitat de possibilitats en què les eines ens ajuden a ser més eficients en el nostre dia, a fer coses que amb altres mitjans són gairebé impossibles. Les podem potenciar  i aprofitar-les el màxim possible, però, sense deixar de prendre un tallat o menjar un gelat asseguts en una terrassa de Palamós.

 La tecnologia ens ha d’ajudar i no al revés. Hem de poder fer tot allò que ens cal fer més ràpidament, per poder dedicar un temps a parlar, fer un passeig a prop del mar,..."