Candidats/tes

14. Marc Mestres Bas

14. Marc Mestres Bas
14. Marc Mestres Bas

En Marc és diplomat en Empresarials i ADE. Actualment és director de l’Acadèmia La Central d’acompanyament formatiu a infants i joves. En Marc participa del món associatiu local.

"Potenciar el comerç és molt més que una aposta econòmica; el comerç també activa el poble, igual que l’activitat repercuteix a les botigues i establiments. Pacificar els eixos comercials i fer-los continus és una aposta clara de l’equip d’en Lluís Puig que ja vam començar fa 4 anys i que cal donar-li continuïtat. S’ha d’apostar pel comerç de proximitat en detriment de grans marques o distribuïdors, així com, pels serveis que complementen l’oferta local com per exemple el cinema recentment recuperat i que entre tots i totes hem de saber aprofitar. 

L’equip d’ERC ha treballat perquè el proper mandat es puguin afrontar reptes com el nou mercat. Renovar el mercat municipal, no és un tema que ens puguem prendre a la lleugera, no es tracta simplement de fer un dibuix bonic. hem de parlar de model, d’edifici i amb la participació del sector i moltes famílies que depenen del futur del mercat, projectar un mercat viu, dinàmic i que esdevingui el cor comercial del producte de km0”