Candidats/tes

9. Marina Álvarez Benito

9. Marina Álvarez Benito
9. Marina Álvarez Benito

La Marina va estudiar disseny gràfic a l’escola d’art d’Olot. Ha estat molt temps encarregada d’una botiga tèxtil a Palamós i actualment dinamitza un negoci familiar al sector d’hosteleria.

"La política sovint és tema de conversa en cafès, estones de terrasses i sobretaules de bons àpats; perquè de política, en fem tots i totes.  La política, per mi, és participació social, implicació, projectes, però és sobretot ESCOLTAR, debatre, raonar, argumentar… amb una mirada de comunitat. Uns quants tenen l’honor de representar els ciutadans així mateix el deure d’estar a peu de carrer, parlant amb les persones, escoltant les seves inquietuds, debatent situacions de forma oberta i transparent; una tasca complexa i apassionant a la vegada.

M’encanta escoltar! m’encantar xerrar! m’encanta la gent! És per això que estic contenta d’haver-me incorporat activament a la política, i més encara a la política municipal. La política als pobles, és la de primera línia i mereix per mi un enorme respecte ja que tot allò que es desenvolupa, en més i menys encert, afecta molt directament a la ciutadania. Sento aquesta la responsabilitat molt fortament; alhora, aquest nou repte em carrega d’il·lusió per aportar, escoltar, i sumar energia per Palamós i Sant Joan"