Candidats/tes

8. Joan Barba Gallardo

8. Joan Barba Gallardo
8. Joan Barba Gallardo

En Joan és regidor d’esports i brigada; i ha estat al capdavant d’accions com projectes de voreres amb la brigada municipal o el treball per al projecte de la sala annexa al pavelló actual. Actualment, és tècnic auxiliar administratiu i treballa de comercial autònom en el sector de l’alimentació.

"L'esport ens ofereix l’oportunitat d’aprendre i incorporar valora, per això, és una forma de fer política tant valuosa.  Practicant esport podem adquirir valors com l'esforç, la superació personal i el treball en equip, entre molt altres, actituds i virtuts personals que són aplicables a la vida en família, a la vida cívica i a la vida professional; a la vida en definitiva.

La pràctica esportiva és essencial per el desenvolupament integral dels infants, adolescents i joves, i també necessari en totes les edats. Essent conscients d’aquesta realitat creiem que cal continuar treballant i millorant,  ampliant les instal·lacions per la pràctica esportiva a l’aire lliure i seguir el camí iniciat per la construcció del nou pavelló annex a l’actual per atendre millor la diversitat d’esports del nostre municipi, una acció tant necessària per donar resposta a moltes entitats que ho necessiten, però una intervenció que a més ens permetrà actualitzar la instal·lació actual en accessibilitat i serveis"