Candidats/tes

7. Xavi Lloveras Balmaña

7. Xavi Lloveras Balmaña
7. Xavi Lloveras Balmaña

En Xavi és regidor de medi ambient i joventut; i ha estat al capdavant d’accions com el canvi de model de recollida comercial dels cartrons o la renovació de l’ordenança de tinença d’animals i projectes com el nou pla local de joventut. En Xavi de professió és tècnic en diagnòstic per la imatge i documentació sanitària a l’hospital de Palamós.

"Segurament la lluita pel canvi climàtic i les polítiques mediambientals seran el cavall de batalla dels governs els propers anys. Cal que tots els ciutadans siguem respectuosos amb el medi ambient, protegint el nostre entorn, platges, boscos... Els petits canvis a la nostra llar amb un correcte reciclatge faran que les properes generacions aprofitin els resultats positius per projectar-ne de nous. El proper mandat ha d’entrar en vigor un nou contracte de recollida de residus, i serà necessari una implicació de tots i cada un dels ciutadans per fer possible una bona gestió; tot el què fem ara correctament serà fruit pels nostres fill i filles.

Estic satisfet de la feina feta aquests quatre anys; i amb ganes de seguir fent-ne molta més. Hem apostat per una regeneració ambiental al paratge de a Castell,  i hem iniciat el projecte del camí de ronda entre el passeig de les Pites i Castell. Hem incidit a la ciutadania de la importància del reciclatge, de la disminució dels residus. … molta feina feta, i molts reptes de futur"