Candidats/tes

5. Alfons Bartolomé Ventura

5. Alfons Bartolomés Ventura
5. Alfons Bartolomés Ventura

L’Alfons és tècnic auxiliar administratiu i la seva professió l’ha dedicat al món empresarial; actualment a un negoci familiar. Va ser membre de l’AMPA i club de futbol de la Salle Palamós. Així mateix és membre actiu de Gespa Teatre i ha estat col·laborador a les tertúlies de Ràdio Palamós.

“Quan en Lluís Puig em va demanar encarar un nou projecte per el meu poble i amb un equip capaç d'assumir tots els reptes que ens proposin, no m'ho vaig pensar gens ni mica. La meva primera etapa de Regidor de Seguretat i Mobilitat va ser molt positiva.

Palamós és un municipi fantàstic, i tenir oportunitat de treballar pels reptes de Palamós és altament gratificant. El programa amb el què ERC concórrer les properes eleccions reflexa idees, iniciatives, projectes per atendre aquests reptes, i alguns d'ells estan lligats a la mobilitat. Es planteja un nou concepte, amb un municipi més pacificat de trànsit, amb l'espai públic amable, obert, ... amb prioritat pels vianants i un lloc destacat per les bicicletes. Estic il·lusionat amb aquesta nova etapa”