Candidats/tes

4. Núria Botellé Rebull

4. Núria Botellé Rebull
4. Núria Botellé Rebull

La Núria és llicenciada en comunicació audiovisual, i va treballar com a productora de cinema a Barcelona. Actualment és manager i gestora cultural a CobosMika. Va ser presidenta de l'Associació de companyies de dansa de Catalunya i membre de la junta de l'INTERLUDI Festival de Músiques de Calonge.

“Si la creativitat és un 1% d’inspiració i un 99% de transpiració, transpirem al 100% amb tots els companys d’ERC i estem absolutament inspirats per consolidar i fer créixer aquest projecte de poble, amb i per les persones, que entén la cultura com una necessitat amb una mirada oberta i àmplia.

Sempre he estat vinculada a la cultura, tan a nivell professional com personal, i m’involucro per amor a l’art a totes les activitats que em motiven. I, fer coses per Palamós és una de les meves passions! Així que dedicaré tota l’experiència, creativitat i transpiració per fer-ho possible.

La Cultura és l’aliment de l’ànima i volem un Palamós amb persones ben nutrides de propostes culturals de qualitat que despertin la seva capacitat crítica i amor per les arts. Entre tots podem construir un programa cultural públic caracteritzat per la creació i visibilitat de projectes compromesos i amb una perspectiva comunitària i social"