Candidats/tes

2. Maria Puig Ferrer

2. Maria Puig Ferrer
2. Maria Puig Ferrer

La Maria és la regidora de recursos humans i participació; ha estat al capdavant d’accions com la reforma i nous serveis de l’oficina d’atenció al ciutadà, el desenvolupament de l’APP Palamós o impulsant processos de participació com la participació al pressupostos que han originat projectes interessants com l’espai familiar, millores per als vianants a l’aparcament cervantes o zones de lleure per a gossos. Professionalment, és mestra d’educació musical; ho ha estat els darrers anys a l’escola Vila-romà. Acreditada en direcció de centres d’ensenyament públics, és grallera tradicional, militant i membre del consell nacional d’ERC.

“Fa 4 anys quan preparàvem la campanya (equip, programa, idees, actes…) no érem gens conscients de tot el què viuríem els anys següents. Ara hem tornat a planificar, mirar endavant, fer equip, projectar idees… amb la certesa que governar et permet transformar, i que per complicat que sigui, val la pena! Ens presentem a les eleccions, de nou, amb il·lusió renovada i ganes de tenir una nova oportunitat de governar.

Hem viscut aquesta etapa de govern municipal amb intensitat, amb energia, en grup i treballant en una direcció molt clara: el més important són les persones, els palamosins i palamosines,... molt més que complaure per càlculs electorals, molt més cap fotografia inaugurant un equipament, molt més que cap notícia de portades,… i això em fa sentir bé a l’equip. Tots tenim la nostra feina, la nostra vocació professional, però hem aparcat les nostres feines parcialment per dedicar-nos un temps a la política local on el contacte directe amb la gent i a la vegada amb l’administració et fan tenir una visió global i molt interessant de Palamós. Estic agraïda per aquesta experiència”