Candidats/tes

1. Lluís Puig Martorell

1. Lluís Puig Martorell
1. Lluís Puig Martorell

En Lluís és l’actual alcalde de Palamós i és regidor també com a regidor les carteres de mobilitat i seguretat i serveis econòmics. La gestió d’en Lluís al capdavant de l’Ajuntament ha permès reduir el deute del 60,5% del 2015 fins a l’actual 22,5%, així com, ha permès aprovar quatre pressupostos consecutius que augmenten la despesa i que no han hagut de créixer en impostos als ciutadans i ciutadanes, a la vegada que han comportat un major nombre d’ajuts i bonificacions de caràcter social. En Lluís professionalment és mestre d'educació física, ho ha estat els darrers anys a l'escola Vedruna, i director i formador del món del lleure.

 

“Ser alcalde del teu municipi és segurament una de les  majors responsabilitats que un ciutadà pot assumir i també és una de les majors oportunitats per treballar pel municipi que t’estimes.

És un càrrec que requereix una dedicació molt gran, però, quan es fa la feina a gust no dubtes ni un moment a abocar-hi totes les hores que facin falta. Cada dia hi ha reptes, cada dia hi ha ciutadans per atendre i escoltar; en el meu cas, aquesta és la part que més m’agrada: la de sortir al carrer, parlar amb la gent, veure en persona com evolucionen els projectes, … Els càrrecs públics ho som per a fer un servei a la gent de Palamós i Sant Joan, i això és el què em manté motivat, amb il·lusió i amb ganes d’un segon mandat, tant a mi mateix com a l’equip.

Escoltar els veïns i veïnes amb les seves necessitats més immediates, amplificar els seus millors potencials i provocar situacions que permetin generar oportunitats amb la nostra tasca diària; així entenem el servei que ens pertoca fer.  I tot, amb atenció als detalls, barri a barri, però també amb una mirada llarga pel futur de Palamós i Sant Joan i la seva gent”