Candidatura

Esquerra Republicana de Catalunya Palamós i Sant Joan presenta a les eleccions municipals del 26 de maig una candidatura oberta, amb la voluntat de ser representativa del municipi i amb expectatives de creixement

Lluís Puig és l'alcaldable a la reelecció i actual alcalde: "tenim equip, energia, gent que ens acompanya i som conscients que hi ha molta feina per fer. Però com ja hem demostrat, som els que ens arremanguem per fer-la i aquest és el govern que vull tornar a encapçalar"

En la franja dels 10 primers s'ha volgut combinar l'experiència dels regidors actuals amb la incorporació de noves persones, especialment dones. A excepció de la regidora Natàlia Casellas que va expressar la voluntat personal de no repetir mandat, Lluís Puig compta amb Maria Puig, Emili Colls, Xavier Lloveras i Joan Barba entre aquests deu primers. En aquest mateix tram s'incorporen Núria Botellé, Alfons Bartolomé, Laura Lafarga, Marina Àlvarez i Chaimae Mechaal. 

La candidatura la formen 27 homes i dones convençuts, junt amb el grup de suport que acompanya l'equip, que cal seguir aprofundint en la tasca de govern iniciada per un municipi que generi més oportunitats per créixer, aprendre, treballar i gaudir en les diferents etapes de la vida. Amb un coixí de feina feta, equip i projecte ERC Palamós i Sant Joan es presenta a les properes eleccions municipals amb l'objectiu de governar amb un equip més gran. 

El conjunt de la llista de 27 membres compta amb persones de gran compromís històric amb ERC que han volgut acompanyar a Lluís Puig, com Josep Cama, Marta Creixell o Feliu Antúnez que tanca la llista de suplents, membres implicats amb l'actual estructura d'ERC com Marçal Gallego, actual president local, Alba Salvador o Modest Belles que tancarà la llista de titulars, i Marta Martí, o activistes del jovent republicà com Júlia Gironès (candidata suplent al senat a les eleccions del 28 d'abril), Laura Ibáñez i Àlvar López, i altres persones compromeses amb el món educatiu, comercial, social o cultural com Cinta Torrent, Janina Pujadas, Marc Mestres, Anna Ametllter, Marcelo Villani, Pere Minobas,  o la mateixa Natàlia Casellas, actualment regidora al govern.

Llista numerada

 

https://www.palamoscomunicacio.cat/web/hemeroteca.php/1500010191/erc-presenta-una-candidatura-que-barreja-continutat-i-cares-noves/0?page=

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1587968-experiencia-i-renovacio-a-erc-de-palamos.html