Candidats/tes

3. Emili Colls Fontanet

3. Emili Colls Fontanet
3. Emili Colls Fontanet

En Milio és regidor de promoció econòmica i turisme; al capdavant de projectes com els events de temporada mitja (Rally Clàssics, o el Beach Polo) i altres accions com l’estudi per al nou mercat o el projecte de nova oficina d’atenció turística. És sommelier diplomat per la Universitat de Girona, i empresari del sector vinícola.

"M’agrada el bon menjar, el producte de proximitat. sóc amant de la bona cuina i el bon vi. Tenir l' oportunitat de treballar perquè la gent apreciï i posi en valor els excel·lents productes palamosins és un privilegi i un repte. Estem fent passos importants en el projecte “Palamós Peix” per posar en valor el peix que es descarrega a la llotja. Però a més de ser un projecte apassionant, estic molt content perquè això no ho fem sols, és un projecte compartit amb pescadors, peixaters, confraria de pescadors, restauradors, hospital, UdG, escoles i  administració… és un projecte de poble!

D’altra banda, vam marcar-nos l’objectiu de dinamitzar …la temporada mitja amb la creació i potenciació d'activitats i us puc dir que em sento satisfet d’haver contribuït al naixement d’iniciatives com la campanya del vermut, per exemple. Perquè Palamós té de tot, som un referent gastronòmic, tenim un comerç diferent al dels nostres veïns i tenim un territori que alhora que preservar-lo ens permet gaudir-lo. Els diumenges de vermut són un clar exemple (poder fer activitats nàutiques, passejar i fer el toc amb amics i família gaudint d'un producte de qualitat o realitzar compres als nostres comerços). Com us deia volem que la temporada mitja baixa es converteixi en mitja alta, i per fer-ho possible, seguim treballant amb el sector comercial perquè no té sentit fer-ho sense l'implicació del sector econòmic de la nostra vila. El nostre compromís en aquest objectiu és clar. Les entitats locals (clubs, associacions) fan una tasca ingent també en aquest sentit i sempre tenen la nostra mà estesa per omplir Palamós  d'activitat tot l’any.

Molta feina feta i molta per fer"